U centru skandala

Pijani glumac vrijeđao osoblje restorana i novinare

Objavljeno: 08.01.2019. u 17:23

Willis je potom verbalno napao grupu novinara i paparazza koji su se nedugo nakon skandala koji je nastao u restoranu, okupili ispred kako bi snimili fotografije glumca u pijanom stanju

FOTO: INSTAGRAM

Holivudski glumac Bruce Willis dospio je na naslovnice medija kada je nakon večere u jednom londonskom restoranu izvrijeđao osoblje i grupu novinara koji su se nalazili ispred. Willis je bio pijan, a nakon što je ustao od stola, nije mogao održati ravnotežu te ga je njegov tjelohranitelj držao za ruku kako ne bi pao. Willis je po izlasku iz restorana počeo vikati na osoblje, a prisutni gosti bili su iznenađeni njegovim ponašanjem.

Willis je verbalno napao i grupu novinara i paparazza koji su se nedugo nakon skandala koji je nastao u restoranu, okupili ispred kako bi snimili fotografije glumca u pijanom stanju.

Potom se sapleo i umalo pao, a novinarima je pokazao i srednji prst. Kako bi spriječili veći skandal, tjelohranitelji su poznatog glumca uveli u automobil i brzo napustili pomenutu lokaciju.

Izvor:   Faktor

Faktor pratite putem aplikacija za Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook i Twitter. Zabranjeno je prenošenje sadržaja bez odobrenja redakcije. Kontaktirajte nas na [email protected]

Iz kategorije