Počinje 5. krug Zvezda Granda i sve smo bliže finalu

Objavljeno: 09.06.17 u 12:35

Početak petog kruga natjecanja kandidatima donosi određeno opuštanje, ali i stres. Naime, ovim plasmanom su osigurali nastup naredne godine bez audicije, a samo jedan ih korak dijeli od ugovora s Grandom. Kome je to uspjelo saznat ćemo u subotu 10. juna/lipnja samo na OBN-u.

Najgledanije muzičko natjecanje u regiji po svim parametrima gledanosti primiče se svom finalu za ovu sezonu. Napetost još nije na vrhuncu, ali kandidatima se svakako mnogo toga vrti po glavama. Devet parova će zapjevati u subotnjoj emisiji, a 7 kandidata će otpasti. Dragan Stojković Bosanac i Jelena Karleuša će se prvo žestoko sukobiti oko kandidata, ali i zbog predbacivanja oko iskrenosti. Jelena će optužiti kolegu iz žirija da nije iskren, a on nju da je cijelu sezonu dvosmislena i ne zna što hoće. Onda će Lukas odlučiti iritirati Karleušu i častiti ju nadimcima zbog stajlinga koji je pripremila za ovu emisiju.

Pjevačica će i sama priznati kako nije zadovoljna onim što je obukla i da je zbog toga malo "nadrndana" večeras. Zamjerila je Mariji što ju je nazvala nilskim konjem u suknjici i Lukasu što je kazao da izgleda kao da je izašla iz filma Shrek. To će dosta utjecati i na njeno suđenje, ali kulminacija će doći u vidu Denisa Lajsne. Naime, on će ponuditi Jeleni da ju dirne fizički , jer to nije uspio putem pjesme. Kako je završio "cirkus" sa najduhovitijim TV žirijem Blakana, pogledajte u subotu u stalnom terminu.

Podsjećamo gledatelje kako će se polufinale show programa Zvezde Granda održati 24. lipnja/juna kada će žiri od 21 kandidata izabrati njih 13 za Superfinale. Superfinale ove sezone moći ćete pratiti u programu TV OBN izravno od 21 sat 28. juna/lipnja.