Čudan zvuk motora

Podigao haubu i prestravio se

Objavljeno: 26.08.2018. u 18:56

Chris Nguyen iz Omra u američkom Wisconsinu se zaprepastio kada je, nakon što mu je zvuk motora bio čudan podigao haubu maminog automobila, ispod koje je pronašao - pitona!?

Američki mediji pišu da je Nguyen osjetio kako nešto nije u redu s automobilom dok je vozio, pa je stao sa strane da bi pokušao otkloniti eventualni kvar. Podigao je haubu i kraj motora ugledao pitona dugačkog 1,2 metra!?

Nije htio sam izvlačiti zmiju, pa je pozvao policiju. Pojavila su se dva policijska službenika koja su pokušala izvući pitona, ali se on toliko snažno držao za motor da nisu uspjeli, pa su morali pozvati stručnjaka za zmije Stevea Kellera, kojem je to uspjelo tako što je podigao automobil i omogućio zmiji još mjesta da se izmigolji.

Zmiju su zatim uhvatili i odnijeli na sigurno. Pošto je zmija egzotičnog porijekla, potražili su i vlasnika, koji se uskoro javio, ali nije mogao odnijeti pitona natrag kući, jer posjedovanje egzotičnih životinja za privatne osobe u Omru je zabranjeno.

Stručnjak Keller je najavio da će on posvojiti zmiju i nastaviti se brinuti o njoj.

Izvor:   Index.hr

Faktor pratite putem aplikacija za Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook i Twitter. Zabranjeno je prenošenje sadržaja bez odobrenja redakcije. Kontaktirajte nas na [email protected]

Vezani članci

Iz kategorije