Podlugovi: U subotu zabava za najmlađe u Amko marketu

Objavljeno: 01.06.17 u 16:28

Amko market Podlugovi poziva mališane na nezaboravno druženje sa omiljenim maskotama u subotu 03. juna.

U Amko marketu u Podlugovima, ulica Moševićka 159 ove subote od 12 sati sve mališane očekuje nezaboravno druženje sa omiljenim maskotama, karaoke show, likovna radionica i još mnoštvo iznenađenja.

Tim povodom, Minela Džuho menadžerica odjela za odnose s javnošću istakla je da su u proteklom periodu kupci imali priliku kupovati u ovom marketu po posebnim akcijskim cijenama.

- Svakako, kao kompanija koja posluje dvije decenije na području BiH vodimo računa da kupci uvijek budu zadovoljni izborom proizvoda i usluga koje nudimo - kazala je Džuho.

Za dobro raspoloženje i takmičarsku atmosferu pobrinut će se kreativni tim Amko marketa, a mališane će posebno razveseliti maskote: Haribo medo, Flipko, Monte, Tiru Liru i Milky Max sa kojima će se moći družiti i fotografisati.

- Za mališane smo pripremili i kreativni kutak za crtanje i bojenje, plesnu  radionicu i karaok show. Našim kupcima osigurali smo niz zanimljivih sadržaja, popuste kojima neće moći odoljeti, a za mališane odličnu zabavu i poklone iznenađenja. Program ispred Amko marketa Podlugovi će trajati od 12 – 14 sati - dodala je Džuho.