open-navfaktor-logo
search
Tragična sudbina
Poginuo prve bračne noći: U Trebinju sahranjen Marko Anđelić
Markovi roditelji, brat, sestra i supruga Marija, kao i veliki broj rodbine i prijatelja, ispratili su nastradalog mladića na vječni počinak u selo Gornje Vrbno kod Trebinja, odakle je Markova porodica
13.05.2019. u 17:53
get url
text

Ispred trebinjske gradske kapele danas je na posljednji počinak ispraćen Marko Anđelić (32), koji je samo nekoliko sati nakon vjenčanja poginuo u teškoj saobraćajnoj nesreći, dok je razvozio goste sa svadbe.

Markovi roditelji, brat, sestra i supruga Marija, kao i veliki broj rodbine i prijatelja, ispratili su nastradalog mladića na vječni počinak u selo Gornje Vrbno kod Trebinja, odakle je Markova porodica.

– Ne mogu da vjerujem da ispraćam kolegu. Prošle sedmice smo se radovali zajedničkom životu Marka i Marije, a sad ga mi, njegove kolege, ali i njegova Marija, roditelji, brat, sestra kumovi, prijatelji ispraćamo. Ovo je nevjerovatno, šta život i sudbina urade čovjeku. Radovao se zajedničkom životu sa Marijom, svadbi u rodnom kraju. Svi smo u šoku i nevjerici – rekao je za Srpskainfo Markov kolega iz Beograda.

Marko Anđelić poginuo je u noći između subote i nedelje u naselju Mokri Dolovi, dok je razvozio prijatelje sa svadbe.

Nesretni mladić je automobilom "alfa romeo" izletio s puta i udario u stijenu, a u udesu su dvije osobe teže, a dvije lakše povrijeđene. Niko od povrijeđenih nije životno ugrožen.

Svadba koja je tragično okončana, u subotu je oranizovana u motelu na izlazu iz grada prema Dubrovniku, a mladoženja je pošao da odveze prijatelje u drugi motel, u blizini mjesta nesreće, gdje su bili smješteni.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.