Uspjeh

Pogledajte trailer za film italijanskog oskarovca u kojem igra naša Amila Terzimehić

Objavljeno: 28.08.2019. u 13:12 Autor: M. Ču.

Film će biti prikazan u oktobru na Venecijanskom filmskom festivalu

FOTO: Screenshot

Venecijanski filmski festival koji počinje 17. oktobra, prikazat će novi film "Tutto il mio folle amore"  italijanskog oskarovca oskarovca Gabrielea Salvatoresa u kojem glumi i bosanskohercegovačka glumica Amila Terzimehić.

Ususret premijeri objavljen je trailer ove priče putovanja oca i sina po Balkanu, koja će u kina širom svijeta stići 24. oktobra.

Film je nastao kao adaptacija romana Fulvija Ervasa "Se ti abbraccio non aver paura" i govori o 16-godišnjem Vincentu, dječaku koji živi u svom svijetu, njegovoj majci Eleni i partneru Mariju koji ga je usvojio.

Willi, muškarac koji želi postati pjevač, prirodni je otac dječaka i on jednog dana skupi hrabrost i krene da upozna svog sina kojeg nikad prije nije vidio, otkrivši da on nije onakav kakvim ga je zamišljao.

On ne zna niti može znati da će ta mala gesta odgovornosti biti samo početak jedne velike avanture koja će zbližiti oca i sina na putovanju.

Glavne uloge u filmu tumače Claudio Santamaria, Valeria Golino, Diego Abatantuono i Giulio Pranno.

Izvor:   Faktor

Faktor pratite putem aplikacija za Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook i Twitter. Zabranjeno je prenošenje sadržaja bez odobrenja redakcije. Kontaktirajte nas na [email protected]

Vezani članci

Iz kategorije