Poklanjaju pjesmu pripadnicama ljepšeg spola: Željko Samardžić snima duet sa mostarskim bendom Sinergija

Objavljeno: 13.03.17 u 21:37 Autor: A. B. Š.

Spoj iskustva i mladosti uvijek rezultira odličnim projektom, pa tako će i ovaj duet zasigurno ovog proljeća ponuditi pravo osvježenje na našoj muzičkoj sceni. 

Naime, mlada mostarska grupa Sinergija snimit će duet s popularnim pjevačem Željkom Samardžićem, rođenim Mostarcem sa beogradskom adresom. Kako otkriva za Faktor, bas gitarista grupe Sinergija, Igor Soldo, duet sa Željkom Samardžićem je bila njihova najveća želja.

- Svi smo bili ljubitelji njegovih pjesama, a kako i ne bi kad je uvijek bio veliki pjevač, umjetnik, a prije svega veliki gospodin sa nevjerojatnom karizmom. Sve ono što jedna zvijezda poput njega treba da ima. Uz to što je to bila naša najveća želja, to je bio i najlogičniji izbor, jer oboje smo Mostarci - govori Igor.

- Naletjeli smo na njegovog producenta, Dragana Brajovića Braju, predložili mu ideju, njemu se odmah svidjela, kao i samom Željku - ističe Igor.

Otkriva nam i to da planiraju uraditi veliku promociju pjesme u Beogradu, i pozvati sve prijatelje iz Mostara, osigurati im prijevoz, da budu u što većem broju.

- Onda će to biti prava Sinergija Mostara i Beograda. Drago nam je da baš mi polako postajemo ta neka 'spona'. A pošto je Željko poznat kao pravi šmeker i veliki džentlmen, a mi polako idemo njegovim stopama, želimo ovu pjesmu pokloniti svim pripadnicama ljepšeg i nježnijeg spola - dodaje Igor uz osmijeh.