open-navfaktor-logo
search
Sarajevo
Policija iznijela detalje o saobraćajnoj nesreći u Blažuju u kojoj je poginula jedna osoba
Dana 17.04,2021. godine oko 18.10 sati, na magistralnom putu Ml7, u mjestu Blažuj općinaHadžići dogodila se saobraćajna nesreća u kojoj su učestvovali vozilo "Audi" A-6 reg. broja M13-E-979, kojim je upravljao vozad H.Ć, rođen 1997.godine u Sarajevu. Zatim, "Seat" Ibiza, reg.broja K94-O-042, kojim je upravljao vozač N.Š, rođena 1995.godine u Sarajevu i "Mercedes", reg. broja E08-A-654, kojim je upravljao vozad A.S., rođena l990.godine u Sarajevu.
18.04.2021. u 11:13
get url
text

U ovoj saobraćajnoj nesreći od zadobijenih povreda smrtno je stradala putnica "Seat" Ibiza, N.H., rođena 1986. godine u Sarajevu. Teške tjelesne povrede zadobio je vozač H.Ć., kojem je ukazana ljekarska pomoć u prostorijama KUM-a UKC Sarajevo, odakle je upućen na Kliniku za ortopediju gdje je i zadržan na daljem liječenju.

Teške tjelesne povrede zadobio je vozač N.Š. kojoj je ukazana ljekarska pomo6 u prostorijama KUM-a UKC Sarajevo, odakle je upućena na Kliniku za ortopedijugdje je i zadržan na daljem liječenju.

Lakše tjelesne povrede zadobili su vozać "Mercedesa" A.S. i putnik iz tog vozila S.S. kojima su pomoć ukazali ljekari Zavoda za hitnu medicinsku pomoć Kantona Sarajevo.  

Na vozilima je nastupila materijalna šteta. Tijelo nastradale vozilom KJKP POKOp prevezena je na posekturu "Bare"

Policijski službenici Odjeljenja za saobraćajne istrage MUP-a KS, pod nadzorom kantonalnog tužilaštva nastavljaju rad na dokumentovanju ove saobraćajne nesreće.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.