open-navfaktor-logo
search
Ne stari
Policija je mislila da je krivotvorio vozačku jer mu nisu vjerovali koliko godina ima
Iako izgleda poput tinejdžera, Denis Vashurin, prema rodnom listu, rođen je 1987. godine, prenosi Oddity Central.
18.09.2020. u 19:38
get url
text

Denis je postao jedna od najzanimljivijih tema na ruskim društvenim mrežama nakon intervjua s popularnim YouTube kanalom ВАСЯ НА СЕНЕ. I on sam priznaje da kad god ljudima otkrije svoju dob, gotovo uvijek ostanu u nevjerici.

Zbog toga mu je draže živjeti u malom selu u ruskoj regiji Krasnojarsk, umjesto da se preseli u grad. Tamo ga svi poznaju, a on vrijeme može provoditi radeći ono što voli - lov, ribolov - i biti sa svojom djevojkom.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#городуморя

A post shared by Денис Вашурин (@denvashurin125) on

U intervjuu Denis je otkrio kako su njegovi roditelji vrlo rano uočili da on nije poput druge djece. Uvijek je bio najmanji među vršnjacima, ači to mu u početku nije smetalo. Međutim, kako je stario, razlika između njega i druge djece njegove dobi postajala je sve očitija, a do njegovih tinejdžerskih godina izgledalo je kao da je prestao stariti. Na fotografiji iz srednje škole izgleda poput djeteta među svojim vršnjacima.

- Kad sam shvatio da se više neću fizički mijenjati, isprva sam se osjećao pomalo nelagodno - rekao je Denis, te dodao kako je razmišljao o tome kako će sve biti, kako će njegov život ići dalje, hoće li mu biti teško.

Iako uspijeva voditi manje-više normalan život, usprkos neobičnom izgledu, Vashurin priznaje da ponekad mora objasniti i dokazati svoje stvarne godine. Sjeća se da ga je jednom zaustavila saobraćajna policija i da je osumnjičen za krivotvorenje vozačke dozvole. Nakon što je potvrdio godine, saobraćajni policajac počeo se šaliti kako izgleda mlado, što je on smatrao neprimjerenim.

- Zašto to moram objašnjavati nekome svaki put? - pita se 33-godišnjak.

Denis kaže da ga čak i oni koje poznaje pitaju osjeća li se mlado kao što izgleda, ali on kaže da usprkos njegovom mladolikom izgledu, njegovo tijelo stari istom brzinom kao i kod drugih ljudi njegove dobi.

Što se tiče njegove osobnosti, njegovi prijatelji i djevojka zovu ga djedica.

- Dosadan sam, tvrdoglav sam, letargičan sam, poput medvjeda tokom hibernacije - objasnio je Denis kroz smijeh.

Sa svojom djevojkom u vezi je četiri godine. Srećom, poznaju se dugo pa joj nije morao dokazivati koliko je star.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#безфильтров#простофото

A post shared by Денис Вашурин (@denvashurin125) on

Iako je svjestan da mnogima njegov mladenački izgled može izgledati šokantno, traži da ga se ne ocjenjuje samo kroz njegov izgled.

- Ne možete živjeti moj život. Ne znate kako biste živjeli u mom tijelu, u mojoj situaciji, kakva biste postali osoba. Stoga, nemojte suditi - rekao je.

Denis nije otkrio je li ikad posjetio liječnika u vezi svog stanja.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.