open-navfaktor-logo
search
Nekadašnji supružnici
Pomirili se Jennifer Aniston i Brad Pitt
Prijatelji Brada Pitta i Jennifer Aniston, kako piše "Mirror", potvrdili su da su njih dvoje ponovo u vezi, i da nikada nisu bili sretniji.
26.01.2020. u 19:06
get url
text
Brad Pitt i Jennifer Aniston
get url
text

Njihovi najbliži otkrili su medijima da nekadašnji supružnici rade na obnovi starog odnosa. Dodali su i kako je par bio na najmanje pet spojeva prije nego što su se prošlog vikenda susreli na dodjeli SAG nagrada, gdje su nježnim dodirima i razmjenjivanjem značajnih pogleda “zagolicali“ maštu cijelog svijeta.

-Mislim da ona njega nikada prestala voljeti, iako joj je slomio srce kada ju je ostavio zbog Angeline Jolie. Trebalo joj je puno vremena, ali sve mu je oprostila. To je glavni korak ako želite krenuti dalje- rekao je izvor blizak Jennifer.

No, nije drugačije ni kod njenog bivšeg, pa je Bradov poslovni saradnik otkrio kako je sve o čemu on priča - Jennifer.

- Obnovili su svoju romansu i nisam ih vidio ovako sretne već godinama - rekao je Bradov kolega čiji identitet strani mediji nisu otkrili.

Podsjetimo, par je bio u braku od 2000. do 2005. godine kada je njihova ljubav doživjela krah zbog Angeline Jolie koju je glumac upoznao na snimanju filma "Mr. i Mrs. Smith".

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.