Specijalni gosti

Porodica Džeko uživala u posjeti privatnom zoološkom vrtu u Dubaiju

Objavljeno: 02.01.2019. u 21:15

Drugi dan 2019. godine Dijamant je proveo u obilasku privatnog zoološkog vrta u Dubaiju, a najbolji bh. fudbaler uživao je u druženju sa divljim životinjama

Dijamant je uživao u druženju sa divljim životinjama

FOTO: INSTAGRAM

Kapiten fudbalske reprezentacije Bosne i Hercegovine i napadač Rome Edin Džeko novogodišnji odmor provodi sa porodicom u Dubaiju. Dijamant proteklu godinu nije zaključio na najbolji mogući način, a velike "zasluge" za to ima i povreda zbog koje se skoro mjesec dana izbivao sa travnjaka.

Džeko je Novu godinu dočekao sa bivšim i sadašnjim reprezentativnim kolegama Zvjezdanom Misimovićem, Senijadom Ibričićem i Miralemom Pjanićem, a u društvu sa bh. fudbalerima bio je i srebreni sa Mundijala iz Rusije, reprezentativac Hrvatske, Ivan Perišić.

Drugi dan 2019. godine Dijamant je proveo u obilasku privatnog zoološkog vrta u Dubaiju, koji je u vlasništvu Saifa Ahmeda Belhase. Svom domaćinu kapiten Zmajeva poklonio je dres Rome, anravno sa brojem devet.

Da je najbolji bh. fudbaler zajedno sa porodicom zaista uživao u druženju sa divljim životinjama na posjedu Saifa Ahmeda Belhase potvrđuju i fotografije koje je objavio na svom zvaničnom Instagram profilu, ali i profilu njegove supruge Amre Silajdžić Džeko.

 

Thank you for your hospitality @sb_belhasa and this amazing day. #saif_belhasa_farm

A post shared by Edin Dzeko (@ed_dzeko) on

 

Her name is Princess and I’m in love #princess

A post shared by Amra Silajdžić Džeko (@amra_silajdzic) on

 

Momma is in heaven ❣️ #babybear

A post shared by Amra Silajdžić Džeko (@amra_silajdzic) on

Izvor:   Faktor

Faktor pratite putem aplikacija za Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook i Twitter. Zabranjeno je prenošenje sadržaja bez odobrenja redakcije. Kontaktirajte nas na [email protected]

Vezani članci

Iz kategorije