Porodica moli za pomoć: U Sanskom Mostu nestala Zekija Šekić

Objavljeno: 19.05.17 u 12:52 Autor: M. M.

Pedesetšestogodišnja Zekija Šekić iz Donjeg Kamengrada kod Sanskog Mosta nestala je prije dva dana u tom gradu, a za njom intenzivno tragaju porodica i policija kojoj je prijavljen nestanak.

Nestala Zekija Šekić: Trag joj se gubi od srijede
Nestala Zekija Šekić: Trag joj se gubi od srijede

Policijskoj stanici Sanski Most je prijavljeno da je žena posljednji put viđena u srijedu oko 9 sati, na šalteru Sparkasse banke u Sanskom Mostu, odakle joj se izgubio svaki trag.

Zekijin zet Edmir Ramić, koji zajedno sa Zekijinim sinom Selmirom već dva dana intenzivno traga za nestalom, kazao je za Faktor da je u međuvremenu porodici javljeno da je ona jučer i prekjučer viđena u Prijedoru.

- Viđena je u Prijedoru, ali i dalje joj nema ni traga ni glasa. Organizovana je akcija traganja, a u potragu je uključena i policija iz Sanskog Mosta i Prijedora - kazao je Ramić, te dodao da je svaka pomoć građana u ovom trenutku dobrodošla.

Porodica je navela da je Zekija bolesna i slabije pokretna, kratke kose i nižeg rasta.

Svi koji su eventualno negdje vidjeli nestalu ženu ili imaju informacije gdje bi se ona mogla nalaziti o tome mogu obavijestiti policiju na broj 122 ili porodicu na broj 065 793 703.