Poseban popust u Narodnom pozorištu Sarajevo: Dvije predstave po cijeni jedne

Objavljeno: 05.01.17 u 13:20 Autor: S.B.

Narodno pozorište Sarajevo i ovaj mjesec daruje vjernu publiku. Tako su pripremili poseban popust, pa će svi ljubitelji pozorišne umjetnosti moći uživati u dva vrsna ostvarenja po jedinstvenoj cijeni od 10 KM.

Marijela Margeta Hašimbegović, direktorica NPS
Marijela Margeta Hašimbegović, direktorica NPS

- Novu godinu htjeli smo početi sa posebnim popustima kako bismo obradovali našu dragu publiku. Želja nam je da im poklonimo nešto što bi im značilo. Tako smo došli na ideju da dvije predstave "uvežemo" i očekujemo da će to rezultirati i da ćemo se družiti u Pozorištu - istakla je Marijela Margeta Hašimbegović, direktorica Hrama kulture na Obali.

Dodala je kako će i dalje biti kreativni i nastojati pružiti posjetiocima mnoge pogodnosti koji će im omogućiti brži i lakši dolazak do predstava.

Ulaznice po jedinstvenoj cijeni za satiričnu komediju "Prosjačka opera" u režiji Kokana Mladenovića, koja će biti izvedena 10. januara i dramu "Divlje meso" reditelja Dine Mustafića, čije izvođenje je planirano za 17. januar, možete potražiti na blagajni NPS-a.

Napominjemo da ova ponuda važi za prvih 100 posjetilca, te da vrijedi isključivo za direktnu kupovinu ulaznica na blagajni NPS-a.