open-navfaktor-logo
search
NOVO RUHO
Posebno dizajnirane klupe za rezervne igrače stigle na Grbavicu
Nove klupe sa sjedištima za rezervne igrače bit će montirane ove sedmice i spremne za susret sa Radnikom koji se igra 16. septembra
03.09.2018. u 16:56
get url
text

Nove klupe za rezervne igrače sa plavim sjedištima sa grbom FK Željezničar stigle su danas na Grbavicu, a tokom sedmice će biti montirane.

Jedan je to od ukupno 24 zahtjeva, koje je UEFA postavila pred administraciju Želje, a koji moraju biti ispunjeni prije utakmice BiH - Sjeverna Irska 15. oktobra 2018. godine.

{$galerijaFotografija}

Osim postavljanja novih klupa, neki od najvažnijih uvjeta su: platforma za kameru na istočnoj tribini, asfaltiranje prolaza za hitna i vatrogasna vozila, mix zona, dodatni toalet za osobe sa invaliditetom, “panik” rasvjeta na sjevernoj i južnoj tribini, rekonstrukcija postojeće trafostanice, te unaprijeđenje sistema razglasa u krugu i van stadiona.

- Kao i do sada, FK Željezničar se obavezuje da će sve zahtjeve realizovati na vrijeme i da će reprezentacije BiH i Sjeverne Irske imati odlične uvjete na stadionu Grbavica - saopćeno je iz FK Željezničar.

Nove klupe sa sjedištima za rezervne igrače bit će montirane ove sedmice i spremne za susret sa Radnikom koji se igra 16. septembra, a na kojem Željo slavi 97. rođendan.

Klupa za rezervne igrače - FK Željezničar
1 od 3
left-arrowright-arrow
2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.