NOVO RUHO

Posebno dizajnirane klupe za rezervne igrače stigle na Grbavicu

Objavljeno: 03.09.2018. u 16:56

Nove klupe sa sjedištima za rezervne igrače bit će montirane ove sedmice i spremne za susret sa Radnikom koji se igra 16. septembra

Nove klupe sa grbom Želje FOTO: FK Željezničar

Nove klupe za rezervne igrače sa plavim sjedištima sa grbom FK Željezničar stigle su danas na Grbavicu, a tokom sedmice će biti montirane.

Jedan je to od ukupno 24 zahtjeva, koje je UEFA postavila pred administraciju Želje, a koji moraju biti ispunjeni prije utakmice BiH - Sjeverna Irska 15. oktobra 2018. godine.

Osim postavljanja novih klupa, neki od najvažnijih uvjeta su: platforma za kameru na istočnoj tribini, asfaltiranje prolaza za hitna i vatrogasna vozila, mix zona, dodatni toalet za osobe sa invaliditetom, “panik” rasvjeta na sjevernoj i južnoj tribini, rekonstrukcija postojeće trafostanice, te unaprijeđenje sistema razglasa u krugu i van stadiona.

- Kao i do sada, FK Željezničar se obavezuje da će sve zahtjeve realizovati na vrijeme i da će reprezentacije BiH i Sjeverne Irske imati odlične uvjete na stadionu Grbavica - saopćeno je iz FK Željezničar.

Nove klupe sa sjedištima za rezervne igrače bit će montirane ove sedmice i spremne za susret sa Radnikom koji se igra 16. septembra, a na kojem Željo slavi 97. rođendan.

Izvor:   Faktor

Faktor pratite putem aplikacija za Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook i Twitter. Zabranjeno je prenošenje sadržaja bez odobrenja redakcije. Kontaktirajte nas na [email protected]

Vezani članci

Iz kategorije