open-navfaktor-logo
search
Sport otkrio
Potencijalno pojačanje Bayerna druži se tek s trojicom saigrača, među zvijezdama nije omiljen
Ove činjenice idu u prilog Bavarcima, koji u bivšem fudbaleru BVB-a vidi alternativu za Leroya Sanea, koji je prva želja bavarskog kluba
28.06.2019. u 14:35
get url
text

Francuski krilni fudbaler Ousmane Dembele prije dvije godine prešao je za vrtoglavih 125 miliona eura iz Borussije Dortmund u Barcelonu.

Ipak, u protekle dvije godine 22-godišnjak nije se uspio ozbiljnije nametnuti, a pored problema s povredama imao je i problema s neposrtskim načinom života, ali i lošom ishranom.

Uprkos svemu, ove činjenice idu u prilog Bayernu, koji u bivšem fudbaleru BVB-a vidi alternativu za Leroya Sanea, koji je prva želja bavarskog kluba.

Da se Dembele nije najbolje snašao u Barceloni govore i najnovije informacije. Osim već poznatih da često kasni na treninge, te da je isključivo zbog njega na aplikaciji WhatsApp oformljena grupa fudbalera Barcelone, mladi Francuz ne kotira dobro kod Lionela Messija, Luisa Suareza i još nekoliko velikih zvijezda katalonskog tima.

Španski list "Sport" otkrio je i informaciju prema kojoj se Dembele druži sa samo trojicom timskih kolega, a riječ je o Celemntu Lengletu, Samuelu Umtitiju i Jean-Claireu Tobidu, fudbalerima s francuskog govornog područja.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.