Utorak, 27.02.2024.

Potpuno novi i preuređeni Konzum Importanne dočekao kupce u jedinstvenom ambijentu

Konzum prodavnica u sarajevskom Importanne centru danas je ponovo otvorena za kupce nakon potpunog renoviranja koje je trajalo prethodnih mjeseci.

U novom modernom ambijentu na postojećih više od 1.000m² dodatno je proširen i prilagođen asortiman te su uvedeni novi odjeli što sada ovaj objekat čini posebno privlačnim za kupce. Kako bi se osigurala još  kvalitetnija i brža usluga proširen je tim zaposlenika te će od sada svakodnevno na raspolaganju kupcima biti 10 dodatnih zaposlenika.

- Konzum Importanne je smješten na jednoj od najatraktivnijih lokacija u Sarajevu i obzirom da je to jedan od većih i značajnijih objekata u našoj maloprodajnoj mreži, odlučili smo se za potpuno renoviranje. Od sada će Konzum Importanne imati dvije zone, impulsnu i zonu namijenjenu za veće kupovine, zatim obogaćene odjele vinoteke, svijeta piva, zero zonu bezalkoholnih pića, kafe, delikatese, bake off pekaru te druge novitete u pogledu asortimana. Vjerujemo da će kupci biti zadovoljni te da će im kupovina u ovom objektu biti potpuni užitak – izjavio je Stipan Škoro, direktor Sektora maloprodaje Konzuma.

Program otvorenja Konzuma Importanne odvijao se uz poštivanje epidemioloških mjera sa ograničenim brojem prisutnih gostiju, poslovnih partnera i dobavljača. Za prve kupce su pripremljeni pokloni, svaka 50. kupovina bila je besplatna.

Započela je i velika nagradna igra koja će trajati do 21.05. a najsretnijih 50 učesnika imat će priliku osvojiti poklon vaučere u vrijednosti 100 KM za kupovinu u Konzumu.

Intenzivan plan renoviranja postojećih prodajnih objekata Konzum nastavlja realizovati i dalje, a uporedo realizuje otvorenje novih objekata. U narednoj sedmici Konzum će otvoriti novi prodajni objekat u Bihaću, a ubrzo potom i nove objekte u Zenici, Kiseljaku i Travniku.

Faktor pratite putem aplikacija za Android i iOS.
Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook i Twitter.
Zabranjeno je prenošenje sadržaja bez odobrenja redakcije. Kontaktirajte nas na redakcija@faktor.ba.
Vezani tekstovi
Više iz kategorije
Najnovije Najčitanije Na vrh