open-navfaktor-logo
search
Akcija policije u Banjoj Luci
Potukao se na ulici, imao pištolj bez dozvole, a pretresom mu pronađeno još 15 pušaka i 16 pištolja
Policijski službenici Policijske uprave Banja Luka, preduzimanjem operativnih i drugih mjera i radnji, slobode su lišili lice inicijala D.M., a za koje postoje osnovi sumnje da je počinilo krivično djelo "nedozvoljena proizvodnja i promet oružja ili eksplozivnih materija".
12.04.2020. u 09:49
get url
text
Oružje, pretres, Banja Luka

Naime, nadležnoj policijskoj stanici, 11.04.2020. godine, prijavljeno je da je u ulici Slobodana Jovanovića u Banjoj Luci došlo do fizičkog sukoba između lica inicijala D.M. i S.L. Izvršenim uviđajem utvđeno je da lice D.M. posjeduje pištolj za koji ne posjeduje dozvolu.

Izvršen je pretres na lokaciji koju koristi osumnjičeni D.M. kojom prilikom je pronađeno i oduzeto 15 pušaka različitih proizvođača, 16 pištolja različitih proizvođača, među kojima se nalaze i pištolji bez oznaka proizvođača, 2 noža sa futrolama, 5 bajoneta i 432 komada municije različitih kalibara.

U okviru ovih aktivnosti izvršena je i kriminalistička obarada nad licem inicijala S.L. zbog osnova sumnje da je počinio krivično djelo „tjelesna povreda“. Mjere i radnje u okviru ovog predmeta sprovođene su pod nadzorom Okružnog javnog tužilaštva Banja Luka, a po naredbi Osnovnog suda u Banja Luci, saopćeno je iz Policijske uprave Ban ja Luka.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.