Elif 5

Povratak omiljene i najgledanije serije u BiH

Objavljeno: 17.12.2018. u 13:56

Najgledanija serija u BiH ulazi u 5. i posljednju sezonu emitiranja. Gledatelje OBN-a očekuju nova uzbuđenja, novi likovi i spektakularan kraj jedne od najdugovječnijih turskih serija ikada

Producentica serije Inci Gulen najavljuje zaista sjajnu sezonu

Kao što svi pretpostavljaju, Elif i Melek se uspijevaju spasiti od ruku Tarikovog pomagača i započinju novi život u naselju daleko od neprijatelja i ville Hektanir. U njihovim životima nekoliko je novih likova od kojih se izdvaja lijepa nastavnica Asli, koja će na čudan način povezati Melek i Elif sa starim životom. Za to vrijeme Madžide i dalje bezuspješno traga za njima.

Istovremeno, u villi se pojavljuje njena pomalo zaboravljena sestra Kimet, koja će se prometnuti u najvećeg negativca nove sezone. Zajedno sa svojim sinom, kojeg instalira u Hektanir Holding, pokušat će oteti Madžide čitavo bogatstvo.

Humejra je puna gorčine nakon Tarikove izdaje, ali ubrzo će i njeno srce zaigrati kada se pojavi novi tjelohranitelj. Kerem i Parla očekivano nisu sretni. Dok Parla pokušava odobrovoljiti supruga, on misli na Sureju i izgubljenu sreću.

Producentica serije Inci Gulen najavljuje zaista sjajnu sezonu.

- Naše junakinje preživjet će još tragedija, ali njihova borba neće biti uzaludna. Žene će poludjeti za novim muškim likovima, koje smo pomno birali za uloge koje nisu površne - kaže producentica za OBN TV.

I zaista, već prve epizode nove sezone koju OBN emitira večeras, ponudit će nova uzbuđenja i priču koja će biti dostojna završetka najgledanije serije u BiH.

Izvor:   OBN

Faktor pratite putem aplikacija za Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook i Twitter. Zabranjeno je prenošenje sadržaja bez odobrenja redakcije. Kontaktirajte nas na [email protected]

Vezani članci

Iz kategorije