Požar u Kozluku: Izgorjela devastirana kuća, nema povrijeđenih

Objavljeno: 09.01.17 u 14:51 Autor: B. P.

U Kozluku je jutros izgorjela devastirana kuća, a zvornički vatrogasci brzom intervencijom su uspjeli ugasiti vatru, dok povrijeđenih osoba nije bilo. 

Kako nam je potvrđeno u Operativnom centru Centra javne bezbjednosti Zvornik, požar je prijavljen oko osam sati, te su nakon prijave na mjesto događaja izašli policija i vatrogasci. 

Još nije poznato koji je uzrok požara, a dežurni tužilac naredio je da se obave vještačenja kako bi se utvrdilo usljed čega je došlo do požara. 

Kako su nam ispričali mještani, u kući, inače, živi beskućnik, koji je navodno neposredno prije izbijanja požara izašao iz kuće. Požar su najvjerovatnije prijavile komšije, nakon što je iz krova počeo kuljati gusti sivi dim.  

-To je inače napuštena devastirana kuća i u njoj živi taj beskućnik. Svi ga u Kozluku znamo, često ulicom hoda bos, prljav i raščupan. Sreća pa je izašao iz kuće ranije, ko zna šta bi sa njim bilo - kazao nam je jedan od mještana. 

Usljed požara, dio krovne konstrukcije je pao u kuću, te se iz nje još dimi. Najvjerovatnije su požar izazvale neispravne eklektroinstalacije, ali će tačan uzrok požara biti poznat nakon vještačenja.