open-navfaktor-logo
search
N/FSBiH
Poziv navijačima: Potrebna je vaša euforija i strast kojom dajete snagu Zmajevima
Iz Fudbalskog saveza BiH da podrže bh. reprezentativce protiv Sjeverne Irske
15.10.2018. u 14:29
get url
text

Fudbalski savez BiH pozvao je navijače da još jednom daju doprinos u stvaranju veličanstvene atmosfere na utakmici koju naša reprezentacija igra večeras na stadionu Grbavica protiv selekcije Sjeverne Irske u sklopu UEFA Lige nacija.

- Naši igrači su pokazali da za njih nema nesavladivih prepreka a večeras imaju priliku da ostvare treću pobjedu i dođu na korak do plasmana u play-off, što nam je svima želja - navode iz Fudbalskog saveza BiH.

- Da bi ova promocija bila uspješna, potrebna je vaša euforija i strast kojom dajete snagu bh. reprezentativcima da stignu do željenog cilja. Dokazali ste da možete biti istinska snaga i podrška Zmajevima kad je najpotrebnije, zato vas pozivamo da ponovo večeras potvrdite da je za navijanje potrebna samo istinska ljubav prema svom timu - saopćili su iz krovne kuće bh. fudbala.

- Navijati i bodriti reprezentativce iskreno, u duhu fer pleja znači biti dio njih, dio tima koji pobjeđuje, tima koji ne želi igrati pred praznim tribinama. Zato navijajmo večeras korektno, iskreno za naše momke, i pune stadione sa kojih će se čuti pjesma navijača reprezentacije Bosne i Hercegovine - zaključeno je u saopćenju.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.