open-navfaktor-logo
search
Objavljen trailer
Poznat datum četvrte sezone serije "The Crown" koja prikazuje princezu Dianu na dan vjenčanja
Iz Netflixa su objavili prvi trailer četvrte sezone popularne serije "The Crown" i otkrili datum premijere koji će biti 15. novembra.
23.08.2020. u 12:23
get url
text

- Monarhija. Iznad svega. Gillian Anderson i Emma Corrin pridružuju se Oliviji Colman u četvrtoj sezoni serije "The Crown", koja stiže 15. novembra - napisali su na Twitter računu serije i objavili prvi službeni trailer.

U njemu vidimo Oliviju Colman koja utjelovljuje kraljicu Elizabetu na vratima Buckinghamske palate i izgovara:

- Nešto tako važno kao monarhija, jednostavno se ne može pustiti da propadne.

U nastavku trailera slijedi niz brzih izmjena scena princeze Diane pred paparazzima i fanovima, a završava snimkom Diane u vjenčanici.

The monarchy. Above all else. @GillianA and Emma Corrin join Olivia Colman in Season Four of The Crown, arriving 15th November. pic.twitter.com/Z4RPvzb32R

Iako je ovo prvi službeni prikaz Emme Corrin koja glumi princezu Dianu, glumicu smo već imali prilike vidjeti u nekoliko kultnih outfita pokojne princeze, zabilježenih na snimanju serije.

- Prikovana sam za seriju i sama pomisao da ću se pridružiti ovoj nevjerovatno talentiranoj glumačkoj porodici za mene je bila nerealna. Princeza Diana bila je ikona i ostavila je dubok i nadahnjujući utjecaj na svijet. Istražiti je kroz pisanje Petera Morgana izuzetna je prilika koju ću nastojati opravdati - izjavila je Emma Corrin prilikom objave da je dobila ulogu u seriji.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.