Pao je dogovor

Poznat trener FK Sarajevo za sljedeću sezonu

Objavljeno: 12.06.2019. u 09:19

U jednom momentu činilo se da Musemić neće ostati na mjestu šefa ekipe koja je u protekloj sezoni dominirala na domaćoj fudbalskoj sceni

FOTO: KEMAL SOFTIĆ

Poslije dugotrajnih pregovora između Fudbalskog kluba Sarajevo i Husrefa Musemića, čini se da je dogovor konačno postignut, a stručnjak koji je u prošloj sezoni donio prvu duplu krunu u historiji kluba postigao je dogovor s rukovodstvom Bordo tima.

U jednom momentu činilo se da Musemić neće ostati na mjestu šefa struke ekipe koja je u protekloj sezoni dominirala na domaćoj fudbalskoj sceni, a u opticaju su već bila i imena potencijalnih nasljednika. Ipak, na kraju su obje strane popustile pa navijači Sarajeva mogu odahnuti.

– Istina je, postigli smo, na naše i na zadovoljstvo navijača dogovor s Musemićem. I Husref je bio korektan u pregovorima. Tražili smo najbolje rješenje za sve i pronašli ga - potvrdili su iz FK Sarajevo za Sportske.ba.

 

Izvor:   Sportske.ba

Faktor pratite putem aplikacija za Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook i Twitter. Zabranjeno je prenošenje sadržaja bez odobrenja redakcije. Kontaktirajte nas na [email protected]

Vezani članci

Iz kategorije