open-navfaktor-logo
search
Derbi u Zenici
Poznate sudije mečeva 4. kola PLBiH, tri utakmice na TV-u
Duel starih rivala za Mujića će biti drugi na kojem će dijeliti pravdu u novoj sezoni domaćeg šampionata
08.08.2019. u 10:44
get url
text

Četiri od šest utakmica 4. kola BH Telecom Permijer lige igrat će se za vikend. Svi susreti na programu su u subotu, dok će ljubitelji domaćeg fudbala tri meča moći pratiti u direktno televizijskom prijenosu.

Baš kao što je to Faktor najavio jučer derbi 4. kola PLBiH između Čelika i Željezničara sudit će Elvis Mujić iz Banovića. Diretkan prijenos utakmice koja je na programu u subotu od 19 sati realizirat će MojaTV.

Duel starih rivala za Mujića će biti drugi na kojem će dijeliti pravdu u novoj sezoni domaćeg šampionata.

Osim utakmice iz Zenice, u direktnom prijenos bit će i susret sa Gradskog stadiona iz Bijeljine gdje će Radnik dočekati Borac koji će suditi Zoran Grbić iz Prijedora. Ovaj meč počinje u 17.30 sati, a prenosit će ga Arena Sport.

U isto vrijeme kada i meč u Semberiji počet će i utakmica između Mladosti i Tuzla Cityja. Kao glavni sudija za ovaj duel delegiran je Admir Šehović iz Sarajeva.

Zanimljivo će biti i u susretu koji se igra na stadionu Tušanj, gdje će Sloboda od 21 sat ugostiti Velež. Utakmicu koju će suditi Haris Kaljanac iz Sarajeva prenosit će direktno BHT1.

Utakmice Široki Brijeg - Sarajevo i Zrinjski - Zvijezda 09 odgođene su zbog obaveza u Evropi koje imajuu dva najbolja tima iz prošle sezone.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.