Maleriozan igrač

Poznati agent vjeruje u Zmaja: Bit će jedan od najboljih sa ovih prostora

Objavljeno: 11.02.2019. u 21:40

Musin zastupnik otkrio je i kako je u dobrim odnosima sa timom koji je ljetos na drafu izabrao reprezentativca Bosne i Hercegovine

Džanan Musa u dresu Long Island Netsa

FOTO: TWITTER

Jedan od najpoznatijih i najcijenjenijih košarkaških menažera u svijetu Miodrag "Miško" Ražnatović gostujući na kanalu Areni sport govorio je i o bh. reprezentativcu Džananu Musi.

Košarkaš Brooklyn Netsa samo je jedan od mladih dragulja koji su brigu o svojoj kaijeri povjerili upravo Ražnatoviću.

- Džanan je bio najmalerozniji igrač ove godine jer se povrijedio u trenutku kada je trebao da materijalizuje taj draft od ljetos. Vratio se iz toga, shvatio je šta je NBA, svi su bili radosni i onda se opet povrijedio. Sada je opet zdrav, međutim pitanje je koliko će moći da dobije minuta ove sezone. On je veliki borac, za njega poraz ne postoji. Briljira u G ligi - kazao je Ražnatović.

Musin zastupnik otkrio je i kako je u dobrim odnosima sa timom koji je ljetos na drafu izabrao reprezentativca Bosne i Hercegovine.

- Ja sam u dosta dobrim odnosima sa Brooklyn Netsima, možda i najboljim od svih klubova, tako da imam iz prve ruke informacije da su veoma zadovoljni transformacijom njegovog odnosa i shvatanjem NBA lige. On je mlad, a ja i dalje ostajem kod one tvrdnje od prije godinu dana da će on biti jedan od igrača sa ovih prostora koji će obilježiti NBA - naglasio je Ražnatović.

Izvor:   Arena Sport

Faktor pratite putem aplikacija za Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook i Twitter. Zabranjeno je prenošenje sadržaja bez odobrenja redakcije. Kontaktirajte nas na [email protected]

Vezani članci

Iz kategorije