open-navfaktor-logo
search
Bivši pripadnik SAS-a
Poznati avanturista Bear Grylls "izazvao" Novaka Đokovića
Bivši pripadnik elitne specijalne jedinice vojske Velike Britanije ističe da bi Novaka želio ugostiti u emisiji iz jednog posebnog razloga
16.01.2020. u 21:15
get url
text

Poznati avanturista Bear Grylls, bivši pripadnik SAS-a, koji se proslavio snimajući emisije o preživljavanju na najzabačenijim mjestima i u najtežim vremenskim uvjetima, istakao je da ima želju da u jednoj od epizoda "Divlje pustolovine slavnih s Bearom Gryllsom" (Running Wild with Bear Grylls) ugosti srbijanskog tenisera Novaka Đokovića.

U intervju za Nedeljnik Grylls je govorio o prirodnim ljepotama Srbije, a dotakao se i jednog od najboljih svjetskig tenisera.

- Prirodne ljepote Srbije su spektakularne. Obično kada biramo lokacije za snimanje odlučujemo se za one koje mogu da nam ponude raznolikost, a Srbija nudi pun paket - planine, rijeke, šume, bogatu prirodu i nevjerovatnu divljinu. Još kad bi Novak Đoković, kojeg jako cijenim i čiji sam veliki dan, pristao da mi bude gost u nekoj od narednih sezona, sasvim sigurno bismo došli da snimamo u Srbiji - rekao je Grylls.

Bivši pripadnik elitne specijalne jedinice vojske Velike Britanije ističe da bi Novaka želio ugostiti u emisiji iz jednog posebnog razloga.

- Novak je snažan uzor i volio bih da čujem njegovu priču o ljubavi prema Srbiji - ističe Grylls, podsjećajući da su gosti u njegovoj emisiji upravo ljudi poput Đokovića.

Zanimljivo da je prije dvije godine u Bearovoj emisiji gostovao veliki Đokovićev rival, švicarski teniser Roger Federer s kojim Grylls osvajao Alpe.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.