Nedisicplinovani Elf

Poznati "glavni krivci" za loš rezultat Njemačke na Mundijalu

Objavljeno: 29.08.2018. u 18:28

Navijače Njemačke posebno je naljutila nedisciplina među izabranicima Joachima Lowa, a procurili su i neki novi detalji.

FOTO: EPA

Na ovogodišnjem Svjetskom prvenstvu koje je održano u Rusiji titula najbolje reprezentacije na zemaljskoj kugli pripala je Francuskoj koja je u finalu savladala Hrvatsku.

Fudbalske selekcija Njemačke, koja je u Rusiju stigla kao aktuelni prvak, doživjela je pravi debakl jer nije uspjela proći ni grupnu fazu.

Navijače Njemačke posebno je naljutila nedisciplina među izabranicima Joachima Lowa.

Neke od "sočnih" detalja iz trening kampa fudbalske reprezentacije Njemačke u Rusiji otkrio je Bild.

- Antonio Rudiger je na Svjetsko prvenstvo ponio nargilu. Löw dopušta cigaretu ili dvije, ali pitanje je kako bi reagovao na ovu dodatak svog defanzivca - napisao je Bild, te naveo kako se Julian Draxler nije odvajao od PlayStationa.

"Šiša" i "plejka", prema mišljenju njemačkog lista, glavni su razlozi zbog kojih su njemački fudbaleri ostajali budni do kasno u noć.

- Iako je rukovodstvo DFB-a problem nedovoljnog spavanja fudbalera pokušalo riješiti gašenjem Wi-Fija u kampovima, to nije pomoglo - otkrio je Bild.

Izvor:   Bild.de

Faktor pratite putem aplikacija za Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook i Twitter. Zabranjeno je prenošenje sadržaja bez odobrenja redakcije. Kontaktirajte nas na [email protected]

Vezani članci

Iz kategorije