Poznati glumac ne zaboravlja prijatelja: Dino Dvornik mi je pomogao da se spasim za vrijeme rata

Objavljeno: 08.11.17 u 11:55

Bosanskohercegovački glumac, muzičar i reditelj u showu "Tvoje lice zvuči poznato" osvrnuo se na svoje prijateljstvo s pokojnim "kraljem funka" Dinom Dvornikom. 

Nakon što je glumac Branislav Lečić imitirao Dvornika u spotu "Jače manijače", član žirija Branko Đurić Đuro (55) je kazao da Dvornika i dalje obožava. 

- Bio je strašan tip, žao mi je što je tako brzo otišao. Bio je jedan od najboljih ljudi koje sam poznavao u ono vrijeme rata, kad smo svi išli na svoju stranu. Ja sam preko Hrvatske došao u Sloveniju. On je taj čovjek koji mi je pomogao da kroz Hrvatsku prođem do Slovenije. Bio je veliki, obožavao sam ga i sada ga obožavam - rekao je Đuro .

Đuro se nedavno oprostio i od svog prijatelja i kolege Nedžiba Nene Jeleča, muzičara i producenta koji je svirao bas u grupama Kongres, Hari Mata Hari, Bombaj štampa i Vatreni poljubac. 

- Jako će mi nedostajati tvoj dječački smijeh. Zbogom, mili. Rijeka suza za tebe...Neno Jeleč - napisao je Đurić o kolegi koji je nakon duge borbe s teškom bolešću umro u 55. godini u Njemačkoj. 

 

 

jako će mi nedostajati tvoj dječački smijeh. zbogom mili. rijeka suza za tebe.... Neno Jeleč

A post shared by branko djuric (@branko_djuric_djuro) on