open-navfaktor-logo
search
Beograd
Poznati kriminalac skočio s terase: Crni Gruja odslužio sve kazne, pa se ubio?
Policija ispituje da li je u trenutku smrti bio pod dejstvom narkotika
07.11.2018. u 11:11
get url
text

Nenad Grujović, poznat i kao Crni Gruja, poginuo je sinoć u Beogradu prilikom pada sa terase stana na prvom spratu u Đušinoj ulici. Povredama od pada podlegao je u Urgentnom centru oko ponoći.

Prema prvim i nezvaničnim informacijama, sumnja se da je Grujović izvršio samoubistvo skočivši sa terase svog stana na prvom spratu.

Kako se saznaje, on se popeo na ogradu na terasi i skočio.

Hitnu pomoć je pozvala njegova supruga. Policija je obavila uviđaj i na licu mjesta nije pronađeno ništa sumnjivo.

Policija ispituje da li je u trenutku smrti bio pod dejstvom narkotika.

Grujović, koji je povezivan s novobeogradskim kriminalnim klanom Dejana Stojanovića Keke, javnosti je poznat po tome što je prije par godina po nalogu Evropskog suda za ljudska prava od države dobio odštetu od 6.000 eura, jer je u pritvoru proveo devet i po godina, a da mu u to vrijeme još nije bilo pravosnažno okončano suđenje, prenosi SrpskaInfo.

Nakon toga, osuđen je na 10 godina zatvora zbog pljačke pošte na Novom Beogradu 2006. godine u kojoj je ubijen radnik, ali je oslobođen optužbi za ubistvo. Istom odlukom oduzeta mu je imovinska korist od izvršenja djela i naloženo mu je da po pravosnažnosti presude u budžet Srbije uplati četiri miliona dinara.

Prošle godine je osuđen je u drugom postupku na kaznu od godinu dana kućnog zatvora zbog nošenja pištolja za koji nije imao dozvolu.

Pošto je odslužio sve kazne, našao se na slobodi.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.