open-navfaktor-logo
search
Perišić otkrio
Pred duel sa Škotskom reprezentativci Hrvatske održali krizni sastanak
Nakon remija protiv Češke i još jedne negledljive utakmice reprezentacije Hrvatske, Ivan Perišić najavio je da Vatreni moraju međusobno razgovarati.
21.06.2021. u 16:20
get url
text

Pored lošeg rezultata i velikog broja igrača izvan forme, sve je lošija i atmosfera u ekipi. Igrači su na zajedničkom sastanku to pokušali promijeniti, dogovorom preokrenuti nepovoljan moment i konačno odigrati dobru utakmicu.

VEZANI TEKST - Propušta Hrvatsku: Škotski fudbaler Gilmour zaražen koronavirusaom

- Bit će to sutra jedna druga Hrvatska. Održali smo sastanak, pričali smo između sebe i to će sutra biti jedna druga stvar. U prve dvije utakmice nismo bili pravi, moramo se skupiti i više trčati. Vjerujem da ćemo sutra biti pravi, ne bojim se, jer smo uvijek pravi kad treba, pričali smo o tome i o svemu što moramo napraviti bolje i drugačije nego dosad. Moramo se zajedno boriti i naprijed i nazad. Puno toga u toj utakmici ovisit će o nama - rekao je Periši na današnjoj press konferenciji pred sutrašnji meč trećeg kola protiv Škotske.

Hrvatska sutra od 21 sat igra protiv Škotske, a u prilog im baš i ne ide činjenica da se susret igra na stadion Hampden Park u Glasgowu.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.