Predstava “Svastike“ osvojila Grand Prix festivala u Slavonskom Brodu

Objavljeno: 11.09.17 u 08:47

Predstava "Svastike" Gradskog kazališta mladih Vitez osvojila je Grand Prix 10. festivala amaterskog kazališta (FAK) u Slavonskom Brodu, koji se ove godine održao pod motom "FAK ten, winners again!".

Oduševljavaju publiku gdje god se pojave
Oduševljavaju publiku gdje god se pojave

- Sretni smo što su oni zbog kojih se predstave i igraju, dakle publika, pokazali kako cijene i da im se sviđa to što radimo. “Svastike“ su na svim festivalima, gdje je publika birala najbolju predstavu, osvojile ovu nagradu, što pokazuje da ona zbilja ima veliku vrijednost, a također su upotpunile nestvaran skor, četiri od četiri Grand Prixa na FAK-u u Slavonskom Brodu. Sada ćemo se okrenuti novim izazovima, a mislim da ćemo se nakon 10. FAK-a neko vrijeme suzdržati od takmičarskih nastupa u Slavonskom Brodu - kazao je u izjavi za medije Ivan Sajević, voditelj GKM Vitez.

Pred članovima GKM-a Vitez predstoji uzbudljiv nastavak pozorišne, ali i kalendarske godine. Tokom ovog mjeseca započinju već 9. dani kazališta "Vitez 2017", a uz već dogovorene nastupe po BiH, Hrvatskoj i Srbiji, očekuje ih i prijem novih članova, ali i rad na novim predstavama.