SDA Novo Sarajevo

Predstavljeni kandidati za Skupštinu KS i Parlament FBiH

Objavljeno: 03.09.2018. u 20:15 Autor: E.F.

Prisutne je večeras, prilikom predstavljanja kandidata, pozdravio Nedžad Koldžo, načelnik općine Novo Sarajevo koji se svima u prepunoj sali  srdačno zahvalio na dolasku u tako velikom broju te istakao kako je veoma važno da SDA pobjedi na ovim izborima

Predstavljeni kandidati iz SDA Novo Sarajevo za Skupštinu KS i Parlament FBiH FOTO: J. BRUTUS

Na Javnoj tribini "Šta očekujemo od reforme zdravstva?" koju je danas organizovala Asocijacija žena SDA iz Novog Sarajeva u Međunarodnom centru za djecu i omladinu na Grbavici, predstavljeni su kandidati Općinskog odbora SDA na predstojećim oktobarskim izborima, a za Skupštinu Kantona Sarajevo te Parlament FBiH.

Kandidati za Skupštinu KS iz općinskog odbora Novo Sarajevo su Hazim Bahtanović, Džemo Tucak, Muamer Bandić, Vanja Vuković te Semiha Ljuca. Kada je u pitanju Parlament FBIH kandidati su Tašo Dačić te Belminka Hrelja.

Prisutne u prepunoj sali večeras je najprije pozdravio Nedžad Koldžo, načelnik općine Novo Sarajevo koji se srdačno zahvalio prisutnima na dolasku u velikom broju te istakao kako je veoma važno da SDA pobjedi na ovim izborima, a zbog, kako je rekao, "budućnosti lijepe nam domovine".

Sala na Grbavici je bila mala da primi sve zainteresirane za javnu tribinu, a gostima se na dolasku zahvalila i Jasminka Ikanović, predsjednica Asocijacije žena SDA iz Novog Sarajeva.

Foto: Jasmin Brutus

Izvor:   Faktor

Faktor pratite putem aplikacija za Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook i Twitter. Zabranjeno je prenošenje sadržaja bez odobrenja redakcije. Kontaktirajte nas na [email protected]

Vezani članci

Iz kategorije