Bihać

Prekosutra dženaza tragično stradalom Harisu Rakoviću

Objavljeno: 01.10.2018. u 16:35 Autor: M. M.

Raković je, po svemu sudeći, poginuo nesretnim slučajem

FOTO: Haris Raković

Harisu Rakoviću (22), koji je tragično stradao na radnom mjestu u UniCredit banci u Bihaću, gdje je radio kao zaštitar, prekosutra će biti klanjana dženaza, te će biti ispraćen na drugi svijet, objavile su Harisove kolege iz bihaćkog kluba "Iron Gym". 

Dženaza kreće u 14.30 sati ispred Harisove porodične kuće u naselju Turije, a dženaza i ukop će biti obavljeni nakon ikindije namaza. 

Haris je sinoć oko 22 sata pronađen mrtav sa povredama od vatrenog oružja ubanci u bihaćkoj ulici Petog korpusa. Pronašao ga je kolega, koji je od njega trebao preuzeti smjenu. 

Odmah je pokrenuta istraga ovog slučaja, a prema još nepotvrđenim informacijama, sve ukazuje da se radilo o klasičnoj nesreći.

Utvrđeno je da nije bilo provale niti pljačke, a sve ukazuje i na to da nesretni mladić nije namjerno digao ruku na sebe, već da je do upotrebe oružja došlo slučajno. 

Haris se, inače, bavio powerliftingom, a sredinom ovog mjeseca je učestvovao na Svjetskom prvenstvu u Mađarskoj u kategoriji do 110 kg juniora, gdje je osvojio 3. mjesto.

Izvor:   Faktor

Faktor pratite putem aplikacija za Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook i Twitter. Zabranjeno je prenošenje sadržaja bez odobrenja redakcije. Kontaktirajte nas na [email protected]

Vezani članci

Iz kategorije