open-navfaktor-logo
search
Tragedija u Srbiji
Preminula malena Milica koju je otac bacio na pod kada je imala samo 15 dana
Brutalni zločin dogodio se sredinom februara 2017. u selu Pambukovica kod Uba nakon što se otac posvađao sa punicom i bijes iskalio na kćerkici, koja je tada imala samo 15 dana
01.11.2018. u 11:45
get url
text

Devetnaestomjesečna beba Milica, koja je teško povrijeđena kada ju je otac Milomir Stanković (24) iz Beograda početkom prošle godine iz sve snage bacio na pod, podlegla je povredama u Dječjoj bolnici.

Brutalni zločin dogodio se sredinom februara 2017. u selu Pambukovica kod Uba nakon što se otac posvađao sa punicom i bijes iskalio na kćerkici, koja je tada imala samo 15 dana.

Beba se poslije stravičnih povreda polako oporavljala u bolnici u Beogradu, nakon čega su zaposleni u Centru za socijalni rad oduzeli Milicu od roditelja i smjestili je u Dom za nezbrinutu djecu. Nažalost, djevojčici je godinu i po dana poslije tragedije pozlilo i ljekari nisu uspjeli da je spasu, prenose beogradski mediji.

- Beba se onesvijestila, pa su zaposleni odmah reagovali i pozvali Hitnu pomoć. Ljekari su zatekli dijete u veoma teškom stanju. Prevezli su Milicu u Dječju bolnicu i reanimirali je. Bila je na aparatima, ali joj se stanje ponovo pogoršalo. Srce joj je sve sporije kucalo, doktori su učinili sve što je bilo u njihovoj moći, ali je ubrzo podlegla povredama - kaže sagovornik, prenosi Blic.

Kako dodaje, utvrđeno je da je djevojčica umrla od povreda koje joj je prošle godine nanio otac, sa kojima očigledno njen organizam nije uspio da se izbori.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.