open-navfaktor-logo
search
Dovedena u zabludu
Prevarena osoba iz Prijedora za "skidanje crne magije" platila 13.000 KM pa se požalila policiji
Policijska uprava Prijedor tokom ove godine zaprimila je više prijava da su građani bili meta prevaranata i da su dovođenjem u zabludu nepoznatim osobama isplaćivali novac kao naknadu za obećane usluge, između ostalog i skidanje crne magije.
22.09.2021. u 13:31
get url
text

Nepoznate osobe u namjeri sticanja protivpravne imovinske koristi, lažnim prikazivanjem ili prikrivanjm činjenica dovode građane u zabludu navodeći ih da plate određeni novčani iznos obećavajući im pomoć u rješavanju zdravstvenih problema ili skidanje crne magije.

U septembru se policiji obratila osoba iz Prijedora koja je prijavila da je nepoznatoj osobi u Derventi predala torbu sa 13.000 KM za obećanu uslugu skidanja crne magije. Policija po svim prijavama preduzima mjere i radnje s ciljem utvrđivanja identiteta izvršioca i rasvjetljavanja prevara.

Policijska uprava Prijedor apeluje na građane da budu oprezni i da ne daju novac nepoznatim osobama, da ne nasjedaju na lažna obećanja pružanja pomoći ili usluga skidanja crne magije, a slučaju da budu mete ovakvih prevarnih radnji da se obrate najbližoj policijskoj stanici ili to prijave pozivom na besplatan broj 122.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.