Princ George krenuo u školu: Čeka ga debatni klub, balet i mačevanje

Objavljeno: 07.09.17 u 14:42

Maleni princ George izgledao je pomalo nervozno kada ga je otac princ William vodio za ruku prema školi u londonskoj četvrti Battersea. Majka nije mogla biti s njim zbog mučnina u trećoj trudnoći.

Georg je bio zbunjen, ne zna šta ga je snašlo
Georg je bio zbunjen, ne zna šta ga je snašlo

Prinčeve je dočekala voditeljica nižih razreda, a vojvoda od Cambridgea svog je sina otpratio do učionice, rekli su iz Kensingtonske palate.

Maleni princ George (4) čvrsto je držao oca princa Williama za ruku dok je išao prema školi Thomas's Battersea. Njegova majka Kate Middleton (35) nije mogla biti uz njega jer pati od teških jutarnjih mučnina u svojoj trećoj trudnoći.

George će provesti pola dana u školi, gdje će se prvo upoznati sa svojim kolegama. Maleni princ ide u razred s 22 djece, a on će biti jedan od najmlađih.

- Mislim da George neće znati što ga je snašlo kada krene u školu - rekla je Kate nedavno.

Školu u londonskom Batterseau mnogi opisuju kao "glasnu, punu ljudi i pomalo haotičnu, ali idealnu za roditelje koji žele djetetu priuštiti najbolje školovanje koje novac može kupiti".

Ova škola poznata je po prestižnom školskom programu, koji uključuje i debatni klub za petogodišnjake. Škola ima i dnevni boravak u kojem djeca uče filozofiju, italijanski, mačevanje, golf i lončarstvo. Kada napune sedam godina, djeca moraju upisati i program za plesanje i naučiti osnove baleta.