navbar

COOLSTYLE

faktor
search
search
search
Ponovo progovorio

Princ William o smrti svoje majke Diane: "To je bol kao nijedna druga"

Šta osjeća i kako se nosi s tim, vojvoda u Cambridgea otkrio je tokom BBC-jevog dokumentarnog filma, "A Royal Team Talk: Tackling Mental Health", koji se bavi temom mentalnog zdravlja

Objavljeno: 19.05.2019. u 12:58
get url
text

Princ William, stariji sin tragično preminule princeze Diane, ponovo je progovorio o smrti svoje majke.

Šta osjeća i kako se nosi s tim, vojvoda u Cambridgea otkrio je tokom BBC-jevog dokumentarnog filma, "A Royal Team Talk: Tackling Mental Health", koji se bavi temom mentalnog zdravlja.

Tokom snimanja, princ William iznio je da je nakon tragične smrti svoje nikad prežaljene majke osjetio bol kao nijednu drugu.

- Puno sam razmišljao o tome i pokušavam razumjeti zašto se ovako osjećam, ali mislim da kada ste u vrlo mladoj dobi ožalošćeni i usamljeni, zapravo, u bilo kojoj životnoj dobi, ali to je posebno izraženije u mlađoj, mogu reći da je to bol kao nijedna druga. Znate da će u vašem životu biti vrlo teško ako se suočite s nečim što će prouzrokovati još veću bol od te - rekao je te dodao da mu je to ipak pomoglo kako bi se zbližio s drugima koji su imali slično iskustvo.

- To te približi drugima koji su osjetili takav gubitak. Ljudima u očima vidiš da su izgubili voljenu osobu. Oni žele razgovarati o tome, ali žele da ti započneš. Žele znati da je u redu razgovarati o tome. Bio sam jako depresivan, bilo je puno negativnih osjećaja. Teško je kad znaš da je smrt iza svakih vrata. To je bio velik teret koji sam morao ponijeti – ispričao je vrlo emotivno princ.