open-navfaktor-logo
search
Nevjerovatna greška
Problem za trenera Igokee: Kosovske vlasti Dragana Bajića zamijenili sa okorjelim ubicom
Dragan Bajić, trener Igokee i selektor košarkaške reprezentacije Sjeverne Makedonije doživio je velike neprijatnosti prilikom putovanja za Gruziju.
22.02.2022. u 17:01
get url
text

Zbog kardinalne greške kosovskih vlasti, koje su Bajića zamijenile sa okorjelim ubicom koji nosi isto ime i prezime, nije mu odobrena viza za ulazak na Kosovo, pa nije mogao da poleti sa prištinskog aerodroma, piše Srpska info. On je tako morao da putuje avionom iz Skoplja i da se u Istanbulu nađe sa ostatkom ekipe.

Razlog odbijanja vize, na početku nije bio poznat, ali čini se da su se kosovske vlasti dobrano poiograle sa stručnjakom koji sjedi na klupi prvaka Bosne i Hercegovine. Srpska info piše da su ga zamijenile su okorjelim kriminalcem koji ima isto ime i prezime, a koji se nalazi na interpolovoj listi zbog optužbe za višestruko ubistvo u Mađarskoj.

Dragan Bajić iz Bačkog Gradišta optužen je da je na dunavskom ostrvu pored Budimpešte sa mađarskim bračnim parom opljačkao i ubio petero ljudi 2011. godine.

Odmah poslije hapšenja i provjere njegovih otisaka prstiju, posredstvom srbijanskog Interpola, ustanovljeno je da je najodgovorniji za zvjerske zločine odbjegli srbijanski kriminalac Dragan Bajić. U pokušaju da zametne identitet, Bajić je prvih dana po hapšenju bio vrlo ubjedljiv, pa je čak mađarska policija obavijestila srbijanski konzulat da prvoosumnjičeni nije državljanin Srbije. Ustanovljeno je da je Bajić poslije bjekstva iz Srbije boravio u Mađarskoj, gdje je koristio čak 16 imena.

U dosijeu Dragan Bajića u Srbiji ima 30-tak prijava za krađu automobila i provale.

No, to nije isti Dragan Bajić, koji sjedi na klupi KK Igokea i koji je zbog imenjaka i prezimenjaka imao mnogo problema da otputuje u Gruziju.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.