open-navfaktor-logo
search
Španci bijesni
Problematični momak iz Bijeljine: Pao sa kuće i jedva ostao živ, a šta je slagao u madridskom Realu?
Luka Jović, momak rođen u Bijeljini, koji nastupa za reprezentaciju Srbije i nosi dres Reala, nije se povrijedio na treningu, već padom sa zida kuće tokom boravka u Beogradu.
10.05.2020. u 21:47
get url
text

Ovu informaciju objavio je Kurir, pozivajući se na "dobro obaviještene izvore".

Jović je polomio petnu kost desnog stopala i slijedi mu oporavak od najmanje tri mjeseca.

- Povrijedio se baš, jedva je živ ostao! Pao je s jednog zida, ne znam kako da ti objasnim, a nije mi baš ni jasno kako je to uspio. Uglavnom, sve se slučajno desilo - kaže za Kurir izvor blizak porodici Jović.

Jose Gonzalez, specijalista sportske medicine i nekadašnji član medicinskog tima Atletico Madrida, za španske medije izrazio je sumnju da se Jovićeva povreda dogodila prilikom kućnog treninga, kao što je prvobitno saopćeno.

- Kost koju je Jović polomio podržava čitavu težinu tijela i prilično je otporna na spoljne sile. U ogromnoj većini slučajeva, do loma nastaje usljed teške, nasilne traume ili pada sa velike visine. Povreda se u početku konsoliduje mirovanjem i fizioterapijama. Ukoliko period rehabilitacije bude išao po planu, znat će se i kolika će biti pauza - rekao je Gonzalez.

Ljudima iz Reala posebno smeta činjenica da je Jović pokušao da prevari sve u klubu, tvrdeći da se "povrijedio na prvom treningu".

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.