open-navfaktor-logo
search
Kažnjen i novčano
Problemi za zvijezdu Cityja: Skupocjeni automobil vozio bez osiguranja, policija ga zaplijenila
Iako Manchester City u posljednje vrijee igra u odličnoj ormi, fudbaler ovog kluba Benjamin Mendy ipak je uspio upasti u velike probleme, i to sa akonom.
24.02.2021. u 20:59
get url
text

Francuski fudbaler koji je prethodno bio otpužen da je prekršio lockdown koji je na snazi u Velikoj Britaniji, tako što je u svoj stan je pozivao djevojke iz drugih zemalja, sada ima velikih problema zbog činjenice da svoj automobil vozi bez ikakvog osiguranja.

Kako piše The Sun on policiji nije mogao da pokaže dokumentaciju, koja bi pokazala da je njegov automobil vrijedan 475.000 funti (550.000 eura) osiguran, tako da su nadležni organi riješili da ga zaplijene.

Također, Mendy je morao da plati kaznu od 1.000 funti za navedeni prekršaj, ali to svakako neće imati neki uticaj na njegov novčanik.

UZ to je dobio i šest kaznenih poena, ali će moći da vozi, ukoliko dokaže ili uplati osiguranje.

Zbog svega toga, Lamborghini koji on posjeduje, a kakvih je samo 900 na čitavom svijetu, neće otići na auto-otpad. To je samo jedna u nizu glavobolja za njega, pošto u Cityju skoro da i ne dobija priliku zbog čestih povreda. povreda, a na njegovo mesto su uskočili Zinčenko i Kanselo kao standardni igrači.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.