open-navfaktor-logo
search
Reakcija nakon remija
Prosinečki: Uvidjeli smo nedostatke, bili smo bolji u prvom poluvremenu
Susret je završen bez golova, a nakon utakmice selektor Zmajeva Robert Prosinečki je kazao da smo u prvom poluvremenu bili bolji, dok smo u nastavku izgubili tempo igre
11.10.2018. u 22:18
get url
text
Robert Prosinečki

Selektor fudbalske reprezentacije Bosne i Hercegovine Robert Prosinečki je nakon remija 0:0 protiv Turske u prijateljskom meču u Rizeu kazao da je meč bio pravi prijateljski, javlja Anadolu Agency (AA).

- Mislim da je bio jedan prelijep ambijent, pun stadion. Mislim da je bila jedna dobra prijeteljska utakmica. BiH je igrala jako dobro, pogotovo prvih 30 minuta i imali smo dosta zamjena, ali, sve u svemu, mislim da nam je uspjela ova prijateljska utakmica da vidimo neke stvari gdje trebamo poboljšati, a gdje su dobre stvari. Očekuje nas sada utakmica u Ligi nacija što nam je jako bitno za kvalifikacije. Turskoj želim puno sreće protiv Rusije u nedjelju - kazao je Prosinečki na konferenciji za medije.

Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine remizirala je bez golova protiv selekcije Turske u prijateljskoj utakmici u Rizeu.

Selekciju BiH 15. oktobra u okviru trećeg kola grupe 3 Lige nacija čeka meč protiv Sjeverne Irske na Grbavici. BiH se nalazi u ligi B i nakon prva dva kola vodeća je u grupi sa šest bodova, slijede Sjeverna Irska i Austrija koje su bez bodova, ali i s utakmicom manje.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.