navbar

COOLSTYLE

faktor
search
search
search
Popularnost preko noći

Proslavio ih senator Sanders: Najpopularnije rukavice na svijetu pravi jedna učiteljica

Jennifer Ellis nikad nije upoznala Bernieja Sandersa, ali uživa u svojih 15 minuta slave zahvaljujući senatoru iz Vermonta koji je svojim stajlingom oteo show na inauguraciji Joea Bidena.

Objavljeno: 25.01.2021. u 21:46
get url
text

Sve do srijede 42-godišnja učiteljica je živjela mirnim životom u vermontskom gradu Essexu.

Tog je dana, kao i svakog drugog, Jennifer Ellis poučavala učenike online, a Joe Biden se stotinama kilometara dalje baš pripremao za polaganje zakletve. Njen mobitel odjenom su počele zasipati poruke.

I sve su bile iste: "Bernie Sanders nosi tvoje rukavice s palcem! Velike, debele, vunene rukavice, u smeđoj i bež boji".

Ellis je glasala za Sandersa, a kad je izgubio u demokratskim predizborima 2016. od Hillary Clinton poslala mu je rukavice za utjehu. Preko zajedničkog je poznanika čula da su se Sandersu svidjele i da ih je nosio u kampanji za demokratsku nominaciju prošle godine. Ellis je to raznježilo pa mu je poslala još deset pari. Sandersov outfit na Bidenovoj inauguraciji postao je internetski hit. Sjedio je na stolcu na rasklapanje, mrzovoljan, prekriženih ruku i nogu, u zimskoj jakni i s debelim pletenim rukavicama.

Njegov stil bez daška glamura izazvao je lavinu internetskih fotomontaža, memova, pa tako Bernie sjedi na konferenciji na Jalti, u Igri prijestolja, Ratovima zvijezda ili na klupi pored Forresta Gumpa. Ellisin telefon od tada ne prestaje zvoniti, a inbox joj je prepun poruka.