Velika Britanija

Prva kraljevska dužnost: Maleni princ ukrao show

Objavljeno: 11.06.2019. u 07:52

Mlađi brat princa Georgea i princeze Charlotte s roditeljima i ostalim članovima britanske kraljevske porodice prisustvovao je tradicionalnoj ceremoniji "Trooping The Colour", proslavi rođendana njegove prabake kraljice Elizabete

Princ Louis bio je u centru pažnje proslave

Treće dijete princa Williama i Kate Middleton, maleni Louis, koji je nedavno navršio godinu, obavio je prvu kraljevsku dužnost.

Mlađi brat princa Georgea i princeze Charlotte s roditeljima i ostalim članovima britanske kraljevske porodice prisustvovao je tradicionalnoj ceremoniji "Trooping The Colour", proslavi rođendana njegove prabake kraljice Elizabete, prenosi "The Sun."

Princ Louis bio je u centru pažnje proslave, a kamere su zabilježile trenutak dok je mahao ljudima i prstom pokazivao šta se događa na nebu.

Nakon što su nebom preletjele snage britanskog zrakoplovstva, dječak je presretan aplaudirao.

Vojvoda i vojvotkinja od Cambridgea dječaka su držali u naručju, a ispred njih su stajali i princ George (5) i princeza Charlotte (4).

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

This is so cute

Izvor:   The Sun

Faktor pratite putem aplikacija za Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook i Twitter. Zabranjeno je prenošenje sadržaja bez odobrenja redakcije. Kontaktirajte nas na [email protected]

Iz kategorije