open-navfaktor-logo
search
Nesvakidašnje
"Prvi put čujem da je pas nekoga upucao": Labrador hicem iz pištolja ranio ženu
Muškarac je dispečerima kazao kako žena mnogo krvari, te su ga oni uputili da joj oko noge veže pojas kako bi zaustavio krvarenje
08.10.2019. u 09:41
get url
text

Žena iz Oklahome upucana je u nogu nakon što je labrador retriver naletio na napunjen pištolj, dok su ona i vlasnik psa u kamionetu čekali prolazak voza.

Policijski službenici Pocijske uprave Enid zaprimili su prijavu da je labrador, imena Molly, uzrokovao da pištolj ispali metak u lijevo bedro suvozača, navodi se u policijskom saopćenju.

Vozač je policajcima ispričao da je trojac krenuo u posjetu njegovom bratu, kada je Molly skočila sa zadnjeg sjedišta na konzolu, zbog čega je njegov pištolj ispalio hitac.

Četrdesetčetverogodišnja žena se, dok je muškarac telefonom razgovarao sa policijom, mogla čuti u pozadini kako moli za hitnu pomoć.

- Ne osjećam se dobro - stalno je ponavljala, piše ABC News.

Muškarac je dispečerima kazao kako žena mnogo krvari, te su ga oni uputili da joj oko noge veže pojas kako bi zaustavio krvarenje.

Žrtva je prevezena u lokalnu bolnicu gdje je zadržana na liječenju.

Nakon obavljenog uviđaja policija je utvrdila da su navodi prijave bili istiniti, te da u ovom slučaju nema osumnjičenih osoba.

Robert Norton iz Policijske uprave Enid za ABC News je kazao kako je ovo prvi "put da je čuo da je pas nekoga upucao".

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.