open-navfaktor-logo
search
Oglasio se Salčin
Prvotimac Sarajeva: Izabrao sam da šutim o nepravdi koja mi je načinjena
Đani Salčin, prvotimac Sarajeva, nedavno je operisan, poslije 38 dana čekanja.
18.04.2021. u 14:56
get url
text

On se danas oglasio na Instagramu i poručio da mu pojedinci oko kluba nikada neće ugasiti ljubav prema Sarajevu i da je zbog toga odlučio da šuti o nepravdi koj su mu učinili pojedinci.

- Dobio sam mnogo poruka od Vas, kako podrške, tako i pitanja šta se sve izdešavalo i kome je posvećen onaj tekst od prije par dana. U ovom trenutku mogu samo reći da pojedinci oko kluba nikad neće ugasiti moju ljubav prema klubu i zbog toga sam izabrao da šutim o nepravdi koja mi je učinjena od strane pojedinaca. Nikad neću staviti sebe ispred bordo boje i svetog grba. Ja sam dijete ovog kluba i znam dobro šta znači nositi ovaj dres. To je za mene najveća čast, kao što sam i ranije rekao, to je za mene uvijek bio san. Također, hvala mojim saigračima na podršci, uz njih sam do kraja. Još jednom hvala Vam. Zajedno do duple krune - poručio je Salčin.

 
 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Đani Salčin (@lowlek20)

On je prije nekoliko dana na Instagramu uz fotografiju s operacija poručio:

- 38 dana čekanja je prošlo. Operacija je napokon odrađena. Hvala svima na podršci, posebno porodici. Puno patnje, boli i nepravde sam doživio u ovih mjesec dana. Puno laži sam se naslušao dok su mi ruke bile vezane. Hvala mi što sam to sve izdržao i ostao spreman za sve što dolazi. Sad je vrijeme da opet okrenemo ringišpil na nešem Koševu! Vidimo se uskoro - napisao je prvotimac Sarajeva.

Interesantno je i to da Sarajevo na zvaničnoj web stranici nije obavijestilo javnost o operaciji svog prvotimca.

 
 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Đani Salčin (@lowlek20)

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.