Melania iznenadila

Prvu damu SAD do sada nismo vidjeli u ovakvom modnom izdanju

Objavljeno: 20.10.2018. u 20:54

Česta pojavljivanja u javnosti zahtijevaju elegantnu i glamuroznu odjeću, ali je prva dama Amerike Melanija Trump ovog puta pokazala da savršeno kombinuje i svakodnevne odjevne komade

Melanija Trump: Kada je u pitanju modni stil, ona nikada ne griješi

Mnogi modni magazini su istakli da je njen način odijevanja savršen za jesenje dane. Kada su se prije nekoliko dana Melanija i Donald Trump pojavili zajedno u javnosti, mediji su prenijeli priču o nedžentlmenskom ponašanju predsednika SAD, koji je ostavio suprugu da kisne. 

Ipak, mnogi su zanemarili tu priču te svu pažnju usmjerili na Melanijinu odjevnu kombinaciju, koja je savršena za jesen. 

Prva dama je visoku luksuznu garderobu zamijenila nešto opuštenijim krpicama, te je za kišan dan odabrala sive pantalone i popularnu jaknu vijetnamku u crnoj boji. 

Umjesto štikli, na nogama je imala prelijepe vodootporne crne čizme popularnog brenda Timberland, te je još jednom dokazala da, kada je u pitanju modni stil, ona nikada ne griješi.

Naravno, i sve joj odlično stoji!

Izvor:   B92

Faktor pratite putem aplikacija za Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook i Twitter. Zabranjeno je prenošenje sadržaja bez odobrenja redakcije. Kontaktirajte nas na [email protected]

Vezani članci

Iz kategorije