open-navfaktor-logo
search
"Rat" dva velikana
PSG demantovao da je odbio ponudu Reala "tešku" 200 miliona eura za Mbappea
Nakon što se pojavila vijest o prvoj ponudi Real Madrida PSG-u za Kyliana Mbappea protekla sedmica bila je dosta turbulenta na relaciji dva kluba.
30.08.2021. u 20:54
get url
text

Kraljevi su prvo ponudili 160 miliona eura za 22-godišnjeg napadača, a potom su poslali još dvije poboljšane ponude. Uz njih su stizali i ultimatumi prvog čovjeka španskog velikana kada će posao propasti ukoliko francuski tim ne prihvati ponudu u nedjelju do ponoći.

Ipak, francuski L'Equipe tvrdi da se radilo o isključivo dvije ponude, prvoj koja je iznosila 160 miliona eura i drugoj od 160 miliona eura plus deset miliona bonusa, koja je istekla danas u 18 sati.

Posljednja informacija koja se pojavila u španskim medijima jeste da je PSG odbio ponudu "tešku" 200 miliona eura, što je klub iz francuske prijetolnice demantovao, što su prenijeli i svi vodeći mediji u zemlji aktuelnih svjetskih prvaka, između ostalih i L'Equipe.

S druge strane većina španskih medija, pogotovo onih bliski Realu, objavila je da su se Los Blancosi povukli iz preogovora sa PSG-om o transferu Kyliana Mbappea.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.