navbar

COOLSTYLE

faktor
search
search
search
Mala razlika

Pustio kosu i šminka se: Sin slavne glumice nevjerovatno liči na mamu

Lijepa glumica i u šestom desetljeću izgleda kao da je u 30-tim, a njen 16-godišnji sin, o kojem se posljednjih mjeseci sve više piše, toliko liči na mamu, a od kada je pustio kosu, ponekad ga je teško razlikovati od nje

Objavljeno: 27.12.2019. u 12:43
get url
text

Elizabeth Hurley 2002. godine rodila je sina Damiana Charlesa Hurleya, kojeg otac, biznismen Steve Bing, na početku nije htio priznati, ali kasnije je to učinio nakon DNK anallize.

Lijepa glumica i u šestom desetljeću izgleda kao da je u 30-tim, a njen 16-godišnji sin, o kojem se posljednjih mjeseci sve više piše, toliko liči na mamu, a od kada je pustio kosu, ponekad ga je teško razlikovati od nje.

Upravo je tako bilo i na božićnoj fotografiji mame i sina kojima su javnosti htjeli poslati najljepše želje na Instagramu.

Elizabet i Damian su nerazdvojni, a često i putuju zajedno po različitim lokacijama s kojih onda objavljuju zajedničke fotografije.

I sam Damian u posljednje vrijeme sve je popularniji na Instagramu, pa je skupio hiljade fanova.

I model Kaia Gerber neodoljivo sliči na mamu Cindy Crawford, ali u slučaju Damiana, priča je čudnija, jer je on muškarac koji neodljivo liči na mamu.

Upravo zato modni stručnjaci predviđaju mu blistavu karijeru, a Damian već odrađuje razna snimanja.

Njegov otac u početku nije htio priznati očinstvo izjavivši kako je sa Elizabethom imao kratku avanturu 2001. godine.

Ipak, DNK test utvrdio je da je Bing otac, dok je slavni glumac Hugh Grant, koji je bio u dugogodišnjoj vezi sa Elizabeth, jedan od šest kumova tinejdžeru.

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

happy christmas !! ️

A post shared by Damian Hurley (@damianhurley1) on