Prijem kod predsjednika

Putin ugostio velikog šampiona, pa se našalio na njegov račun

Objavljeno: 10.10.2018. u 19:45

Nurmagomedov se nakon borbe protiv Mcgregora hvalio kako ga je predsednik Rusije Vladimir Putin pozvao i rekao da je ponosan na njega

Khabib Nurmagomedov i njegov otac u gostima kod predsjednika Rusije

FOTO: SCREENSHOT

Ruski predsjednik Vladimir Putin upriličio je prijem za novog-starog UFC šampiona u lakoj kategoriji Khabiba Nurmagomedova.

Nurmagomedov se nakon borbe hvalio kako ga je predsednik Rusije Vladimir Putin pozvao i rekao da je ponosan na njega.

- Ponosan sam. McGregor se slika sa Putinom, ali je Putin mene pozvao i rekao mi da je ponosan na mene - rekao je ruski borac nakon historijske borbe, a nekoliko dana kasnije uslijedio je prijem kod Putina.

Tom prilikom predsednik Rusije česitao je Nurmagomedovu na šampionskoj tituli i u prijatnoj atmosferi razgovarali su malo o samoj borbi, a prijemu je prisustvovao i Khabibov otac Abdulmanap.

Putin je ovu priliku iskoristio da naglasi kako je i on veliki ljubitelj borilačkih veština.

Predsednik Rusije se malo našalio na račun Khabiba, pa je prokomentarisao i dešavanja poslije meča, kada je Nurmagomedov otac zapretio sinu da će ga "razbiti od batina" jer je izazvao haos.

- Čestitam ti Khabibe, postigao si svoj cilj, rekao sam tvom ocu da ne smije "da te dira" - rekao je Putin u šali.

Izvor:   Faktor

Faktor pratite putem aplikacija za Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook i Twitter. Zabranjeno je prenošenje sadržaja bez odobrenja redakcije. Kontaktirajte nas na [email protected]

Vezani članci

Iz kategorije