open-navfaktor-logo
search
Sastanak SBB-a
Radončić: Vratio se moj imenjak, šalili smo se na račun jedne lokalne stranke
Ranije su se, podsjećanja radi, u javnosti pojavile spekulacije kako dva od tadašnja četiri zastupnika SBB-a ne bi podržala eventualnu rekonstrukciju vlasti u KS
11.12.2019. u 11:22
get url
text
SBB
SBB

Predsjednik Saveza za bolju budućnost (SBB) Fahrudin Radončić se na društvenoj mreži Instagram oglasio povodom jačanja Kluba zastupnika te stranke u Skupštini Kantona Sarajevo (KS), odnosno ulaska dosadašnjeg nezavisnog zastupnika Fahrudina Pecikoze u taj klub.

- Vesela i radna atmosfera na sastanku sa Klubom SBB-a u KS. Od jučer, u naš politički projekat se vratio i moj imenjak Fahrudin Pecikoza. Razgovarali o ozbiljnim kantonalnim temama i Budžetu za iduću godinu. Bilo je i šala na račun spekulacija iz jedne lokalne stranke da tobože postoji nejedinstvo u ovom klubu. Ne samo da smo vrlo jedinstveni, nego i rastemo. Sa Pecikozom smo 20 posto jači. Jer naš klub, umjesto četiri, sada ima pet zastupnika – napisao je Radončić.

Ranije su se, podsjećanja radi, u javnosti pojavile spekulacije kako dva od tadašnja četiri zastupnika SBB-a ne bi podržala eventualnu rekonstrukciju vlasti u KS. Radončić je u ranijim javnim istupima to demantirao, uputivši jasnu poruku stranci Narod i pravda da u SBB-u postoji jedinstvo.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.