open-navfaktor-logo
search
Ubistvo iz 2016.
Raspisana potjernica: Nikšićanin označen kao ubica Petra Bajčetića
On se sumnjiči da je 19. septembra 2016. godine oko 20.40 sati u Bileći ubio Petra Bajčetića, pucajući iz vatrenog oružja
04.10.2019. u 11:22
get url
text

Policijski službenici Uprave za organizovani i teški kriminalitet Ministarstva unutrašnjih poslova RS-a podnijeli su danas Tužilaštvu RS-a dopunu izvještaj za izvršenje krivičnog djela u sastavu kriminalnog udruženja sa krivičnim djelom teško ubistvo, protiv Zorana Orbovića iz Nikšića u Crnoj Gori.

On se sumnjiči da je uz prethodni dogovor sa Miljanom Vujovićem, Đorđom Radmilovićem, Srđanom Dendom, Gavrilom Bjelicom i Draganom Šarencem 19. septembra 2016. godine oko 20.40 sati u Bileći u Ulici Alekse Šantića bb ubio Petra Bajčetića, pucajući iz vatrenog oružja.

Od zadobijenih povreda glave, Bajčetić je preminuo.

- Na snazi je raspis Ministarstva unutrašnjih poslova RS-a za osumnjičenim, jer je on trenutno nedostupan organima gonjenja u RS i BiH - saopćeno je iz MUP-a RS-a.

Kako saznajemo iz istrage, Orbović je u policiji okarakterisan kao "kriminogeno lice", a prema trenutnim saznanjima najvjerojatnije se nalazi u Njemačkoj.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.